Menu
RSS

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του Δήμου – Αναμένεται να ξεπεράσει τα 1000 ακίνητα!

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του Δήμου – Αναμένεται να ξεπεράσει τα 1000 ακίνητα!

Ολοκληρώθηκε και παρουσιάστηκε η Α΄ Φάση της Καταγραφής της Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Χανίων. Για πρώτη φορά, μετά την ενοποίηση του Καλλικράτη, ο Δήμος έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα της ακίνητης περιουσίας του χάρη στην επίπονη και συστηματική δουλειά 1, 5 χρόνου.

 

Τα αποτελέσματα, τα οποία είναι εντυπωσιακά, παρουσιάστηκαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου από το Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Δημήτρη Φραγκάκη ο οποίος συντονίζει την προσπάθεια, αλλά και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας που συμμετείχαν στην ομάδα που εργάστηκε πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

Ήδη μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί και κωδικοποιηθεί ηλεκτρονικά 798 ακίνητα, που ανά δημοτική ενότητα κατανέμονται ως εξής:

 

   ΔΕ Χανίων                      285

   ΔΕ Ακρωτηρίου                126

   ΔΕ Νέας Κυδωνίας   50

   ΔΕ Σούδας                       101

   ΔΕ Κεραμειών           44

   ΔΕ Ελ. Βενιζέλου                122

   ΔΕ Θερίσου                       70

 

Εκτιμάται ότι ο τελικός συνολικός αριθμός ακινήτων θα ξεπεράσει τα 1000.

 

Με την δουλειά που έγινε, ο Δήμος γνωρίζει πλέον ποια είναι η ακίνητη περιουσία του: πόσα είναι τα ακίνητα, τι είδους ακίνητα είναι, πού ακριβώς βρίσκονται, πόση έκταση έχουν, ποια είναι τα επιμέρους έγγραφα και στοιχεία που συνοδεύουν αυτές τις ιδιοκτησίες και ακόμα ποιες εκκρεμότητες υπάρχουν.

 

 

 

back to top