Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Ρεθύμνου
Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου, στο δρόμο μετά τους Αρμένους στο Ρέθυμνο πριν την διασταύρωση της Καρέ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ενοικιαζόμενα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις νεαροί αλλοδαποί επιβάτες, δύο γυναίκες και ένας άντρας.
Τους τραυματίες απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια των δύο οχημάτων 6 άνδρες της Π.Υ. Ρεθύμνης, που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Στη συνέχεια παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μία από τις γυναίκες φέρει πολύ σοβαρά τραύματα και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

