Menu
RSS

Ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του ο Αντώνης Ροκάκης

Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο ΕΒΕΧ

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γραφείο του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΒΕΧ, Γιάννης Μαργαρώνης παρέδωσε τα ηνία του επικεφαλής, στον νέο πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη, μετά και τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του Αντώνη Ροκάκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παράδοσης – παραλαβής, ο κ. Μαργαρώνης τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «παραδίδουμε σήμερα μια επιτυχημένη διοίκηση κατά γενική ομολογία. Ευχόμαστε στην νέα διοίκηση καλή επιτυχία γιατί πάνω απ’ όλα προέχει το μέλλον του Επιμελητηρίου… «.

Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος, Αντώνης Ροκάκης, που από σήμερα αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα του, υπογράμμισε ότι: «για μας δεν αλλάζει τίποτα. Από σήμερα «σηκώνουμε μανίκια» και ξεκινά η δουλειά για το καλό του Επιμελητηρίου και των επιχειρηματιών.»

Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ που ακολούθησε ο Αντώνης Ροκάκης και ο Μιχάλης Παπαβασιλείου θα εκπροσωπούν το Επιμελητήριο Χανίων στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Η παράταξη του κ. Μαργαρώνη διαφώνησε με την επιλογή του κ. Παπαβασιλείου και αποχώρησε από τη διαδικασία.

ΠΗΓΗ – KRITI24.GR

back to top