Menu
RSS

Το έργο “Μαύρη Αγκάθα” του Γιώργη Σταματάκη, με τη Μαρινέλλα Βλαχάκη και τον Λεωνίδα Μαριδάκη

Το έργο “Μαύρη Αγκάθα” του Γιώργη Σταματάκη, με τη Μαρινέλλα Βλαχάκη και τον Λεωνίδα Μαριδάκη

Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας ημέρας κατά του ρατσισμού»

Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας ημέρας κατά του ρατσισμού», η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, παρουσιάζουν την «Μαύρη Αγκάθα» του Γιώργη Σταματάκη, με την Μαρινέλλα Βλαχάκη και τον Λεωνίδα Μαριδάκη την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

“Η ΜΑΥΡΗ ΑΓΚΑΘΑ” (Θεατρικό αναλόγιο)
Ο συγγραφέας, λαογράφος-ερευνητής Γιώργης Σταματάκης με όχημα τον αυτοσαρκασμό και την άρτια ντοπιολαλιά, μας εκπλήσσει πάντα με τις ιστορίες του. Μας χαρίζει άφθονο γέλιο, μας ψυχαγωγεί και συγχρόνως μας προβληματίζει.

Η ιστορία: Κάπου το 1970 μία παρέα τουριστών στήνουν τις σκηνές τους λίγο έξω από ένα απομονωμένο – ορεινό χωριό της Κρήτης. Πρόκειται για διάσημους ζωγράφους που θέλουν να εργαστούν στη φύση. Τότε, οι χωρικοί έντρομοι αντικρίζουν για πρώτη φορά, άνθρωπο με μαύρο χρώμα κι όλοι μαζί προσπαθούν να ερμηνεύσουν ο καθένας με τον τρόπο του το φαινόμενο…”

Κείμενο: Γιώργης Γρηγ. Σταματάκης
Επιλογή-δραματοποίηση-απόδοση: Μαρινέλλα Βλαχάκη
Μουσική – τραγούδι: Λεωνίδας Μαριδάκης
Δημιουργία βίντεο: Διονύσης Μανουσάκης

Είσοδος ελεύθερη

 

back to top