Menu
RSS

Η VESPA ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΖΙ – Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ BAGNI BOSETTI

Η VESPA ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΖΙ – Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ BAGNI BOSETTI

Στον κόλπο Paraggi, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον ανάμεσα στους λόφους της «Costa dei Delfini», στο μέσο της διαδρομής μεταξύ Santa Margherita Ligure και Portofino, βρίσκουμε το Vespa-by-the-Sea, να ανακατεύεται με το αλμυρό αεράκι της Θάλασσας της Λιγουρίας.

Ανάμεσα στις βελανιδιές και τις ελιές, τα θαλάσσια πεύκα και την αστραφτερή τιρκουάζ θάλασσα, μία μικρή όαση σχηματίζεται στην παραλία, με την υπογραφή της Vespa: έπιπλα στα χρώματα του παλαιωμένου λευκού, της ρίζας τζίντζερ και του δενδρολίβανου, με το λογότυπο Vespa, όπως και οι ξαπλώστρες, οι ομπρέλες και οι πετσέτες θαλάσσης. «Vespa» μεταξοτυπία στα ποτήρια, το V στους δίσκους ακόμα και στις σανίδες SUP. Μια βύθιση στον κόσμο της Vespa, σαν να βουτάτε στα γαλανοπράσινα νερά του κόλπου Paraggi.

Μια εμπειρία, ακόμα και πριν από τις διακοπές: στον αέρα οι γαρδένιες των γύρω επαύλεων, ο βασιλικός και το θυμάρι των δασωμένων μονοπατιών του περιφερειακού φυσικού πάρκου του Portofino, το φως που αντανακλάται στη θάλασσα.

Όχι πολύ μακριά, βρίσκεται η επαρχιακή οδός 227 – ιδανική για να ταξιδέψετε με μία Vespa, νιώθοντας την απόλυτη ελευθερία στον άγριο αέρα – που συνδέει το Rapallo με το Portofino και σας οδηγεί σε αυτό το μοναδικό στον κόσμο κόσμημα, όπου η Vespa δημιούργησε έναν αποκλειστικό χώρο, αφιερωμένο σε όσους αναζητούν τη δημιουργική εξερεύνηση του ανθρώπινου πνεύματος.

Μια διακριτική, μη επεμβατική εγκατάσταση, στρατηγικά τοποθετημένη στη μέση του κόλπου Paraggi με μοναδική θέα στη θάλασσα.

Για να ολοκληρωθεί η εμπειρία, μέσα από τη νέα συνεργασία της Vespa με την Cova Montenapoleone γεννήθηκε μία λίστα κοκτέιλ απεριτίφ, τα οποία διατίθενται στο αποκλειστικό περίπτερο της Vespa σε μια μικρή βεράντα που μοιάζει να βουτάει στη θάλασσα. Οι ονομασίες των κοκτέιλ προέρχονται από τα πιο διάσημα μοντέλα Vespa -50 Special, Primavera, Gran Turismo, Sprint και Vespa Sour-  και σερβίρονται κατά τις απογευματινές ώρες, σε μια μοναδική ανέμελη ατμόσφαιρα.

Το Vespa-by-the-sea είναι ένα πολύπλευρο και πολυμορφικό πρότζεκτ, αλλά πολύ περισσότερο είναι ένα βιωματικό πρότζεκτ, που πηγάζει από την επιθυμία για ελευθερία και την καθαρή χαρά της ζωής. Αυτές είναι οι βασικές αξίες της μάρκας, οι οποίες εξελίσσονται σε ξεχωριστό χρόνο και χώρο, όπου ο κόσμος της Vespa αρθρώνεται και επεκτείνεται σε μια συνεχή ανακάλυψη και εξέλιξη.

Η πρόκληση να ζήσουμε μια ξεχωριστή ελευθερία, εκεί που ο ουρανός αγγίζει τη θάλασσα και τελικά, δραπετεύοντας από τον κόσμο, να βρίσκουμε τον εαυτό μας.

Τα επίσημα εγκαίνια της παραλίας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6 Ιουλίου με ένα beach party σε πραγματικό στυλ Vespa, γεμάτο μουσική, διασκέδαση και φυσικά παρέα με πολύ ξεχωριστούς καλεσμένους και φίλους.

@vespa

#Vespa

#VespaByTheSea

back to top