Η Admiral, το δημοφιλές sports brand που βρίσκεται στο πλευρό σπουδαίων αθλητικών γεγονότων, έντυσε τους αθλητές, προπονητές, εθελοντές και οργανωτική επιτροπή των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics "Λουτράκι 2024", που διεξάγονται από τις 24 έως τις 29 Μαΐου 2024 στο Λουτράκι Κορινθίας.

Για πέντε ημέρες, πάνω από 400 αθλητές με νοητική αναπηρία, μαζί με τους συνοδούς, προπονητές, εθελοντές, και συνεργάτες των Special Olympics όχι μόνο από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, την Ουγγαρία και την Ουκρανία, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν σε 4 επίσημα αθλήματα των Special Olympics (Κολύμβηση, Bocce, Στίβος και Powerlifting), και να αναδείξουν την προσπάθεια και τα ταλέντα τους στον αθλητισμό.

Το Σάββατο 25 Μαΐου, ο Γενικός Διευθυντής της Admiral, κ. Δημήτρης Παναγάκος, παρευρέθηκε στην Τελετή Έναρξης των αγώνων, θέλοντας να στηρίξει τους σπουδαίους αθλητές της Ομοσπονδίας, αλλά και να αναγνωρίσει έμπρακτα το ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, ευγενούς άμιλλας και ένταξης!

“Είμαστε μια εταιρεία που πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι για όλους και είναι μεγάλη τιμή μας που βρισκόμαστε διαχρονικά δίπλα στα Special Olympics Hellas, στηρίζοντας ενεργά, όχι μόνο τους συγκεκριμένους αγώνες, αλλά και τον πιο σημαντικό αγώνα ζωής που κάνουν τα άτομα με νοητική αναπηρία”.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Αγώνων, δόθηκε τιμητική πλακέτα καθώς και ένα έργο που δημιούργησε ο ηγέτης αθλητής κανόε καγιάκ των Special Olympics Hellas, Αντώνης Εξαρχόπουλος, ως αναγνώριση της ουσιαστικής προσφοράς της εταιρείας στους Πανελλήνιους Αγώνες.

Η Admiral εύχεται σε όλους τους αθλητές, τους γονείς, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές τους, κάθε επιτυχία στην αθλητική τους πορεία σε ένα περιβάλλον σεβασµού και αξιοπρέπειας.