Menu
RSS

Δελτίο Τύπου GRC TECH

Δελτίο Τύπου GRC TECH

Η GRCTECH είναι εταιρία με ανθρώπινο πρόσωπο. Ολοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία κάνοντας πράξη τις αξίες της εταιρείας

Στόχος της εταιρίας ειναι η διασφάλιση των ανθρώπων Η γνώση οι δεξιότητες, η εμπειρία είναι , το κίνητρο και το πάθος για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων

Οι δράσεις βασίζονται στον πιο βασικό πυλώνα που είναι οι Άνθρωποι, που αποτελούν την ομάδα της GRCTECH.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία έχει ολοκληρώσει τη δημιουργία ενός διαμορφωμένου χώρου . αποκλειστικά για την χρήση του από τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να διαμένουν εντός του ωραρίου λειτουργίας της εταιρείας και να έχουν πρόσβαση σε εκπαιδιευτικά επιτραπέζια παιχνίδια, ανάγνωση βιβλίων σε θεματική γωνία, προετοιμασία για το σχολείο, παρακολούθηση επιμορφωτικών προγραμμάτων στην τηλεόραση και να παίρνουν το σνακ ή κολατσιό τους.

Έχει στηθεί ένας εξοπλισμός τραπεζοκαθισμάτων που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 παιδιά και πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εκπομπές, ταινίες κινούμενων σχεδίων, ντοκιμαντέρ, επιτραπέζια αντισφαίριση(πινκγ πονγκ), ζωγραφική και χειροποίητες κατασκευές.

Ένα παιδί λοιπόν, για να µπορέσει να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του και να αναπτύξει δεξιότητες και να αποκτήσει γνώσεις χρειάζεται χώρο να παίζει, να εκφράζεται και να επικοινωνεί µε τον κοινωνικό του περίγυρο.

Το παιχνίδι είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη, διότι συμβάλλει στη γνωστική, σωματική και κοινωνική ευημερία των παιδιών.

Άλλωστε όπως είπε και ο Oliver W. Holmes,  Αμερικανός συγγραφέας

«Οι άνθρωποι δεν σταματούν να παίζουνε επειδή γερνάνε. Γερνάνε επειδή σταματούν να παίζουνε.»

back to top