Menu
RSS

«Έρχεται» αναβάθμιση για τα σχολεία Κολυμβαρίου

Εργασίες αναβάθμισης για το Γυμνάσιο και Λύκειο Κολυμβαρίου επιθυμεί ο Δήμος Πλατανιά και γι' αυτό το λόγο επιδιώκει την υπογραφή σύμβασης συνολικού προϋπολογισμού 1.925.528,46 ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου, προβλέπονται, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

«εργασίες αναβάθμισης του κτιρίου του Γυμνασίου-Λυκείου Κολυμβαρίου όπως, ενίσχυση του πρώτου (δυτικού) κτιρίου του φέροντος οργανισμού, σύμφωνα με την εγκεκριμένη στατική μελέτη. Αποκατάσταση διαβρωμένων δομικών στοιχείων των υπολοίπων κτιρίων, εργασίες πρόληψης διάβρωσης, κατασκευή συστήματος ενεργητικής πυροπροστασίας, εξασφάλιση προσβασιμότητας ΑΜΕΑ με ανελκυστήρα για την πρόσβαση ΑΜΕΑ στον α΄ όροφο, και κατασκευή ραμπών στο ισόγειο και στον αύλειο χώρο όπου δεν υπάρχει, εργασίες συντήρησης στο σύνολο της εγκατάστασης και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες καθώς και κάποιες εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου να επιτευχθεί η αναβάθμιση του σχολείου τόσο ως προς την ασφάλεια, όσο και ως προς την λειτουργικότητά του».

Η σύμβαση αυτή θα υπογραφεί τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα Αλικιανού, από τον Δήμαρχο κ. Μαλανδράκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Το έργο αυτό έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Ε.Π.«ΚΡΗΤΗ 2014-2020»

Πηγή: Νέα Κρήτη

back to top