Menu
RSS

Μάχη για ζωή

Για τους τραυματίες του σεισμού στην Κω. 

Ώρες αγωνίας περνούν οι οικογένειες των 4 τραυματιών από το φονικό σεισμό στην Κω, οι οποίοι και νοσηλεύονται για 3η ημέρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 21χρονος Σουηδός, ο οποίος μάλιστα χειρουργήθηκε εκ νέου σήμερα και αντιμετωπίζει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και πολλαπλά κατάγματα.

Από την άλλη θετικές φαίνονται οι εξελίξεις της υγείας του 23χρονου Νορβηγού, ο οποίος αποσωληνώθηκε, με την ψυχολογική του κατάσταση, όμως, να είναι άσχημη, καθώς ο άτυχος νεαρός, μπορεί να είναι εκτός κινδύνου, όμως έχει διαπιστώσει ότι έχει χάσει και τα δύο του πόδια, με αποτέλεσμα να έχει βαριά ψυχολογική φόρτιση και να παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Στην οφθαλμολογική κλινική και εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 37χρονος ξενοδοϋπάλληλος, για τον οποίο δίδεται πραγματική «μάχη» από το ιατρικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ, καθώς το τραύμα του είναι σοβαρό.

Τέλος, θετικές είναι και οι εξελίξεις για την υγεία της 28χρονης κοπέλας, η οποία υπέστη οστεοσύνθεση στο νοσοκομείο «Ο Ιπποκράτης» στην Κω και τώρα αναρρώνει, υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση στο ΠΑΓΝΗ.

Στο πλευρό και των 4 τραυματιών είναι οι συγγενείς τους, οι οποίοι έχουν σπεύσει στην Κρήτη και φιλοξενούνται δωρεάν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ - ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

back to top