Menu
RSS

Οδός Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε δήμους της Κρήτης

Μετά το δήμο Ηρακλείου και το δήμο Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο όπου υπήρξε η πρόταση να δοθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε δρόμο, ακολούθησε ο δήμος Μινώα Πεδιάδος.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:
«Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου και σύσσωμη η ΔΗΜΤΟ Μινώα Πεδιάδας: ο Πρόεδρος Ευάγγελος Πλεύρης και τα μέλη Ιωάννης Αγγελάκης, Αναστασία Ασπιρτάκη, Γεώργιος Βαρδαβάς, Σπυρίδων Γενιτσαρίδης, Νικόλαος Κωστάκης, Πέτρος Κώστας, Γεώργιος Μαστρόκαλος, Ειρήνη Μπιτζαράκη, Γεώργιος Οικονομάκης και Τριαντάφυλλος Πεχυνάκης, συγχαίρουν τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία ονοματοδοσίας κεντρικής οδού της περιοχής του Αρκαλοχωρίου, σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».
Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος αποτελεί χειρονομία υψηλού συμβολισμού μέσα από την οποία αναγνωρίζεται και τιμάται μια ιστορική προσωπικότητα της Κρήτης, ένας μεγάλος Έλληνα πολιτικός, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην σύγχρονη ιστορία της Χώρας μέσα από την πολύτιμη προσφορά του στα κοινά.
Επίσης, την Τρίτη το πρωί στις 10:00 κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, με επικεφαλή τον αν. Πρόεδρο και Διευθυντή κ. Ευάγγελο Καρκανάκη, και στελεχών της ΔΗΜΤΟ Αχαρνών- Αστερουσίων θα υποβάλλουν αίτημα ονοματοδοσίας κεντρικού δρόμου του Δήμου σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» στο Δήμαρχο κ. Μανώλη Κοκοσάλη.
Παράλληλα, έως το τέλος της εβδομάδας σε ανάλογες πρωτοβουλίες θα προβούν και άλλοι Δήμοι του ν. Ηρακλείου».
ΠΗΓΗ: neakriti.gr
 
back to top