Menu
RSS

ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ Τετάρτη αποκαθίσταται ο αγωγός

Μέχρι την Τετάρτη θα συνεχιστούν οι εργασίες για την αποκατάσταση του αγωγού άρδευσης του ΟΑΚ που έσπασε την περασμένη Παρασκευή!

 Η ζημιά που διαπιστώθηκε είναι πολύ μεγάλη και ακόμα και σήμερα Κυριακή συνεργεία έσκαβαν προκειμένου να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος ώστε να μπορεί να παρέμβει μεγάλο μηχάνημα.

Όπως είπε στα “Χ.Ν.” ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ κ. Φώτης Καζάσης «η ζημιά είναι πολύ μεγάλη. Κάνουμε προσπάθεια ώστε να αντικατασταθεί ο αγωγός και να παραδοθεί μέχρι την Τετάρτη το πρωί.»
Ο αγωγός μεταφέρει νερό άρδευσης από τις πηγές του Ζούρμπου στο Ακρωτήρι. Πλέον το Ακρωτήρι αρδεύεται από τις πηγές των Μυλωνιανών μέσω άλλου αγωγού ωστόσο ο ΟΑΚ κάνει έκκληση στους κατοίκους να κάνουν προσεκτική χρήση του νερού ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα.
ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΙΣΑΜΟ
Αναφορικά με τα οχήματα που από τη Σούδα θέλουν να κινηθούν προς Κίσαμο αυτό δεν είναι εφικτό καθώς το σημείο όπου έχει σπάσει ο αγωγός βρίσκεται πάνω στο κόμβο δίπλα στη Νέα Εθνική Οδό.
Τα αυτοκίνητα πρέπει να κινηθούν σύμφωνα με τα σήματα που έχουν τοποθετηθεί σε παράλληλο της Εθνικής και να βγουν και πάλι στο ΒΟΑΚ από τον κόμβο της Σούδας.

ΠΗΓΗ: haniotika-nea.gr

back to top