Menu
RSS

Έλειπαν 5 στους 6 από τμήμα του ΠΑΓΝΗ

Έλειπαν 5 στους 6 από τμήμα του ΠΑΓΝΗ

Αποκαλυπτικός ήταν ο αιφνιδιαστικός έλεγχος του αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, 

καθώς όπως διαπιστώθηκε σε ένα τμήμα από τους 6 εργαζόμενους που είχαν ενεργή εφημερία μόνο ο ένας βρισκόταν στη θέση του. Οι άλλοι 5 που απουσίαζαν, αναζητήθηκαν και εμφανίστηκαν μισή ή μια ώρα αργότερα.

Τώρα καλούνται από τη διοίκηση σε απολογία για να αιτιολογήσουν την απουσία τους. Η ξαφνική παρουσία του αναπλ. διοικητή ο οποίος επισκέφθηκε διάφορες κλινικές και τμήματα του νοσοκομείου προκάλεσε αναστάτωση, η οποία ήταν εντονότερη σε συγκεκριμένο τομέα αφού εκεί οι περισσότεροι εργαζόμενοι ήταν άφαντοι.

Ο διοικητής ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος επιβεβαίωσε το περιστατικό και είπε ότι θα κληθούν σε απολογία οι διευθυντές και οι εργαζόμενοι του τμήματος, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

“Απουσίαζαν, αναζητήθηκαν και μετά από μισή ή μία ώρα πήγαν στις θέσεις τους. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και στα δύο νοσοκομεία για να διαπιστώσουμε αν οι εφημερίες γίνονται κανονικά” σημείωσε ο διοικητής προσθέτοντας ότι όσοι απουσιάζουν αδικαιολόγητα θα έχουν κυρώσεις.

Πηγή: Εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ"

 

back to top