Menu
RSS

Τη διαχείριση του νέου δημοτικού θεάτρου Χανίων διεκδικεί η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Τη διαχείριση του νέου δημοτικού θεάτρου Χανίων διεκδικεί η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Τη διεύθυνση και εκμετάλλευση του νέου δημοτικού θεάτρου Χανίων που βρίσκεται δίπλα στο Μεγάλο Αρσενάλι (Παλιό Τελωνείο) διεκδικεί να αναλάβει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του προϋπολογισμού της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων, ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, Γιώργος Βαρουδάκης τόνισε ότι η διαχείριση του νέου θεάτρου θα αποτελέσει σημαντική πηγή στα έσοδα της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

"Διεκδικούμε τη λειτουργία, τη διεύθυνση και εκμετάλλευση του νέου δημοτικού θεάτρου Χανίων που είναι πολύ κοντά στο Μεγάλο Αρσενάλι. Το θέατρο βρίσκεται στα τελευταία στάδια αποπεράτωσης, υπάρχουν τελευταίες λεπτομέρειες πριν την παράδοση του έργου. Από αυτό θα μπορούσε να υπάρξει μια σοβαρή πηγή εσόδων για όλη την επιχείρηση που λέγεται ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ. Μέσα στα πλαίσια αυτά η διευθυνση και οικονομική διαχείριση του συγκεκριμένου χώρου είναι σημαντική. Ένα τέτοιο θέατρο με μεγάλη χωρητικότητα, σύγχρονο με δυνατότητα φιλοξενίας διεθνών σεμιναριών, μπορεί να είναι μια αρκετά γενναία πηγή εσόδων."

Ο προϋπολογισμός της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ για το 2017 ανέρχεται στις 400.000 ευρώ. Οι δράσεις περιλαμβάνουν το πολιτιστικό καλοκαίρι, τις δραστηριότητες του δημοτικού κιν/φου Κήπος, τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, τις εκδηλώσεις αποκριάς και Καθαρας Δευτέρας, τη γιορτή των τεχνών, το φεστιβάλ αφιερωμένο στο παιδί, το ΚΑΜ κά.

Πηγή : neakriti.gr

back to top