Menu
RSS

Βρήκε πορτοφόλι στην χιονισμένη οδό Ακρωτηρίου στα Χανιά και το παρέδωσε

Βρήκε πορτοφόλι στην χιονισμένη οδό Ακρωτηρίου στα Χανιά και το παρέδωσε

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και ενώ ο χιονιάς ήταν στην κορύφωσή του, στην οδό Ακρωτηρίου στα Χανιά ένας άνθρωπος έδειξε πως υπάρχει ακόμη ελπίδα.

Εκείνη την ώρα στην οδό Ακρωτηρίου και στο ύψος των στροφών του Αγίου Ματθαίου είχε σημειωθεί μποτιλιάρισμα από τα αυτοκίνητα που οι οδηγοί τους τα εγκατέλειπαν καθώς η οδήγηση ήταν άκρως επικίνδυνη.

Ένας από αυτούς, ο κ. Μιχάλης Ξενάκης, προσπαθώντας να απομακρυνθεί με την οικογένειά του, έχασε το πορτοφόλι του. 

Και όμως, λίγο αργότερα, το βρήκε ένας άλλος πολίτης, ο κ. Δημήτρης Κοπανάκης ο οποίος το παρέδωσε στις αρχές.

Ο κ.Ξενάκης γνωστοποίησε το γεγονός στο Flashnews.gr θέλοντας να ευχαριστήσει τον Χανιώτη για την εξαίρετη πράξη ήθους και τιμιότητας.

Διαβάστε τι έγραψε ο κ. Ξενάκης στο μήνυμά του στο Flashnews.gr

Καλησπέρα. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το πρόσωπο του κυρίου Κοπανάκη Δημητρίου (κάτοικος Κουνουπιδιανών) ο οποίος παρέδωσε στην αστυνομία το πορτοφόλι μου (65 ευρώ , πιστωτικές κάρτες, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κλπ) το οποίο είχα απολέσει . 

Συγκεκριμένα, προχθές το όχημα μου με κατεύθυνση προς τα Κουνουπιδιανά, ακινητοποιήθηκε επί της οδού Ακρωτηρίου στο ύψος του Αγίου Ματθαίου εξαιτίας της χιονόπτωσης καθώς και της πτώσης δέντρου στο οδόστρωμα. Μετά την πάροδο μιάμισης ώρας εντός του αυτοκινήτου, και χωρίς να έχει ανοίξει ο δρόμος αποφασίσαμε να κινηθούμε πεζοί, η συζυγός μου κι εγώ μαζί με τα τρία ανήλικά τέκνα μας, προς τον κόμβο του Πολυτεχνείου, από όπου οικογενειακός φίλος θα μας παραλάμβανε με το 4χ4 όχημά του. 

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω μετακίνησης στο χιονισμένο δρόμο και έχοντας τη δίχρονη κόρη μου αγκαλιά, χωρίς να το αντιληφθώ, έπεσε το πορτοφόλι από την τσέπη του μπουφάν μου .

Εχθές από το τμήμα Ασφαλείας με κάλεσαν και με ενημέρωσαν για την ανεύρεσή του από όπου και τελικά το παρέλαβα ακέραιο.

Παρακαλώ θερμά όπως κοινοποιήσετε το γεγονός, το οποίο αποτελεί εξαίρετη πράξη ήθους και τιμιότητας του συμπολίτη μας.

Σας ευχαριστώ θερμά

Με εκτίμηση 
Μιχαήλ Ξενάκης

Πηγή : flashnews.gr

back to top