Menu
RSS

Μάχη με το χιόνι στους δρόμους δίνουν τα εκχιονιστικά στα Χανιά

Μάχη με το χιόνι στους δρόμους δίνουν τα εκχιονιστικά στα Χανιά

Η έντονη χιονόπτωση στο νομό Χανίων είχε σαν αποτέλεσμα να αποκλείσει σχεδόν ολόκληρο το επαρχιακό δίκτυο του νομού ενώ αυτή την ώρα οι δήμοι δίνουν μάχη να κρατήσουν το επαρχιακό δίκτυο ανοιχτό.

Σε επικοινωνία που είχε το Flashnews.gr με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Βουλγαράκη επισήμανε τα εξης: "Δίνουμε μάχη να κρατήσουμε έστω και την μια λωρίδα ανοιχτή στους επαρχιακούς δρόμους για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Παρακαλώ τον κόσμο σήμερα παρόλο που είναι Κυριακή να καθίσει σπίτι του και να αποφύγεις τις άσκοπες μετακινήσεις. Οι δρόμοι ανοίγουν αλλά για λίγη ώρα καθώς σε υψόμετρα άνω των 60 μέτρων ρίχνει συνεχώς χιόνι με αποτέλεσμα να ξανακλείνουν.

Προσοχή σε όλους τους οδηγούς καθώς και στον εθνικό δρόμο Χανιά - Καστέλι ρίχνει "στούπα"

Αυτή την ώρα στον Αποκόρωνα η κυκλοφορία διεξάγεται με λίγες δυσκολίες.

Στον δρόμο Πέτρας Σελί όπως επισήμανε ο αντιδήμαρχος Σελίνου Νίκος Φιωτοδημητράκης η χιονόπτωση δεν είναι τόσο σφοδρή προς το παρόν και οι δρόμοι θα ανοίξουν έστω και για λίγη ώρα ενώ στην Κάντανο σύμφωνα με τον κ.Βακάκη 4 εκχιονιστικά δίνουν μάχη να ανοίξουν τον δρόμο ωστόσο χιονίζει συνεχώς με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά να ξανακλείνουν.

Στα Σφακιά και στη Κίσσαμο η χιονόπτωση στο ορεινό δίκτυο είναι σφοδρή με αποτέλεσμα οι δρόμοι να κλείνουν λίγη ώρα μετά που περάσουν τα εκχιονιστικά.

Σε καμία περίπτωση όμως οι οδηγοί δεν θα πρέπει να κάνουν άσκοπες μετακινήσεις καθώς δρόμοι που είναι ανοιχτοί τώρα ενδέχεται να ξανακλείσουν σύντομα.

Aπο χθες χιονίζει στον Ομαλό και πλέον το χιόνι έχει φτάσει το μισό μέτρο - Γιώργος Κουτρούλης

 

Πηγή : flashnews.gr

back to top