Menu
RSS

Συγκεντρώθηκαν τα τρόφιμα από τη “Νύχτα των Ευχών”

Συγκεντρώθηκαν τα τρόφιμα από τη “Νύχτα των Ευχών”

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση “Νύχτα των Ευχών” είχε -ως γνωστόν- και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού στο πλαίσιο αυτής συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου « Οι διοργανωτές (Δήμος Κισσάμου και Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου) συγκέντρωσαν,

την Τρίτη (3/1) το πρωί, τα τρόφιμα στο παλιό Δημαρχείο του Δήμου Μηθύμνης (στο Δραπανιά Κισσάμου). Τα τρόφιμα θα δοθούν σε Δημότες που έχουν ανάγκη, ωστόσο οι λεπτομέρειες για το πότε και με ποια κριτήρια θα μοιραστούν θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση, τις επόμενες ημέρες.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου, Μανώλης Δερουκάκης δήλωσε:

Παραδώσαμε τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης “Νύχτα των Ευχών”, ώστε να μοιραστούν σε άπορους συμπολίτες μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μετέφερε μαζί με τις ευχές του, τρόφιμα και αγάπη προς εκείνους που, πέραν των ευχών, έχουν ανάγκη και την ουσιαστική βοήθειά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Βασίλη Κωνσταντουλάκη (Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κισσάμου), Μιχάλη Κουφάκη (Δημοτικός Σύμβουλος Κισσάμου- Πρόεδρος Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής), Χρήστο Μαρούγκα (Πρόεδρος Νεολαίας Κισσάμου) και Μανώλη Χαλκιαδάκη (εθελοντής και φίλος). Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη μεγάλη γιορτή της Κισσάμου, η οποία δεν είναι άλλη από το “Κισσαμίτικο Καρναβάλι 2017″. . »

 

Πηγή : haniotika-nea.gr

back to top