Menu
RSS

Κυρίαρχος ο Σημανδηράκης στο δήμο Χανίων σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυρίαρχος ο Σημανδηράκης στο δήμο Χανίων σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δημοσκόπηση σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του δήμου Χανίων, καθώς και την άποψη που έχουν για το έργο της δημοτικής αρχής, δημοσίευσε η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για τους Χανιώτες αναδεικνύεται το ζήτημα του κυκλοφοριακού και της στάθμευσης με ποσοστό 54,9% ενώ ακολουθούν η κατάσταση των δρόμων και των πεζοδρομίων με 37,1 %, η καθαριότητα με 24,9% και τα έργα υποδομής με 16,4%.

Πολύ θετικές εντυπώσεις καταγράφονται για τον δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη με το 68,9% των πολιτών να δηλώνουν πολύ και αρκετά ικανοποιημένοι από το έως τώρα έργο του, δύο χρόνια μετά την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής.

Ο κ. Σημανδηράκης καταγράφει υψηλό ποσοστό θετικών απόψεων στους ψηφοφόρους όλων των πολιτικών κομμάτων, ενώ διαθέτει αξιοσημείωτη αποδοχή και στο σύνολο των ηλικιακών ομάδων του πληθυσμού.

Επιπλέον, το 55,3% των δημοτών θεωρεί ότι έχει υπάρξει βελτίωση στην εικόνα της πόλης και στη λειτουργία του δήμου κατά τη διάρκεια της θητείας του σημερινού δημάρχου – ένα από τα υψηλότερα καταγεγραμμένα ποσοστά ανάμεσα σε αντίστοιχες δημοσκοπήσεις που έχει δημοσιεύσει η εφημερίδα.

Τη θετική εικόνα της σημερινής δημοτικής αρχής συμπληρώνουν τα υψηλά ποσοστά ικανοποίησης των πολιτών στους τομείς της καθαριότητας με ποσοστό 69,5%, της προβολής της πόλης με 63,5%, του πολιτισμού με 65,2% και της εξυπηρέτησης των πολιτών με 59,3%.

back to top