Menu
RSS

Ενημερωτική συνάντηση στην Κίσαμο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Ενημερωτική συνάντηση στην Κίσαμο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιδημάρχου Τουρισμού

Τη Δευτέρα  22 Ιουνίου ο Δήμος Κισσάμου, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Αντώνη Σταθόπουλου, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Κισσάμου και την Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο, με θέμα την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου σε καταστήματα εμπορίου, εστίασης και τουριστικών καταλυμάτων καθώς και τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την  πιστοποίησή τους .

 

Στην συνάντηση  συμμετείχαν, ως οικοδεσπότες, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αντώνης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Κισσάμου, Γιάννης Βερναδάκης, παρουσία  της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου,  Άλκηστη Ξηρουχάκη, της Εντεταλμένης Δημοτικής Συβούλου σε Θέματα Υγείας, Δήμητρας Κουρτάκη και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κισσάμου, Βαγγέλη Πατεράκη. Κεντρικοί ομιλητές στην ενημερωτική συνάντηση ήταν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης σε θέματα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Κώτσογλου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας  Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Χανίων, Δημήτρης Νικολακάκης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου, Σταυρούλα Μαρακάκη .

Ο δήμος ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση της αίθουσας του Τσατσαρωνάκειου Πολυκέντρου, την Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου και τον Σεβασμιότατο κ.κ. Αμφιλόχιο που πάντα δείχνει την ευαισθησία και συμπαράστασή του σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του χώρου αλλά και του ενδιαφέροντος και της επικαιρότητας του θέματος, υπήρξε μεγάλη προσέλευση των εμπλεκόμενων στην εστίαση και στον τουρισμό.    

 
back to top