Menu
RSS

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας

Στα Χανιά

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη 3 και 4 Ιουνίου από τις 9 π.μ. Έως τις 2 μ.μ. στο Πάρκο Αγίων Αποστόλων (Δυτικό Πάρκινγκ) για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα Χανιά παίρνουν τη «σκυτάλη» για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας στα Χανιά υλοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, με την Αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».
Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν, μπορούν να καλέσουν στο 2821341790 (καθημερινά 11:00 -14:00) ή να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών.
Η συγκέντρωση μονάδων αίματος θα πραγματοποιηθεί στην Κινητή Μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία θα βρίσκεται στο Πάρκο Αγίων Αποστόλων (Δυτικό Πάρκινγκ). Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους καθώς και τον ΑΜΚΑ τους. Στoν χώρο θα βρίσκεται υποστηρικτικά και η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής του Οργανισμού.

back to top