Menu
RSS

Η εταιρεία Joy Machine προσαρμόζει τη λειτουργία της λόγω κορωνοϊού

Η εταιρεία Joy Machine προσαρμόζει τη λειτουργία της λόγω κορωνοϊού

Δείτε τους εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξυπηρετείστε από την εταιρεία

Η εταιρεία Joy Machine, ευαισθητοποιημένη σχετικά με το θέμα του κορωνοϊού, ακολουθεί τις υποδείξεις των αρμοδίων και εξακολουθεί να λειτουργεί για τους πελάτες της.

Η συμμόρφωση περιλαμβάνει κλείσιμο του φυσικού καταστήματος και τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής. Αυτό όμως δεν σημαίνει και πλήρη παύση λειτουργίας της εταιρείας, καθώς λειτουργεί κανονικά για τους πελάτες της (πελάτες λιανικής και εταιρικούς πελάτες χονδρικής), διαδυκτικά αλλά και τηλεφωνικά. Σε αυτό βοηθά και το νέο, πλήρως αναβαθμισμένο eshop, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν μια πληθώρα πληροφοριών.

Στην ανακοίνωση της, η Joy Machine, αναφέρει τα ακόλουθα:

 
 

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κοροναϊού (COVID-19).

Επί του παρόντος η εταιρεία μας θα παραμένει κλειστή για το κοινό από την Τετάρτη 18/03/2020 μέχρι την αναστολή του μέτρου. Αποστολές και παραλαβές με τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας συνεχίζουν να εκτελούνται

Παραγγελίες ΛΙΑΝΙΚΗΣ θα δεχόμαστε μόνο τηλεφωνικά (28210 83183)

ή με mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ή μέσω του eshop μας (www.joymachine.gr) και

η αποστολή θα γίνεται αποκλειστικά μέσω courier ή με μεταφορική.

ΔΕΝ θα εκτελούνται πωλήσεις λιανικής στο κατάστημα, ΔΕΝ θα υπάρχει φυσική παρουσία στο κατάστημα.

Παραγγελίες ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ θα δεχόμαστε τηλεφωνικά είτε με mail ως ανωτέρω. Αποστολές των παραγγελιών χονδρικής θα εκτελούνται με δικά μας μέσα ή θα παραδίδονται σε μεταφορικές.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία με σκοπό την προστασία όλων και την συντομότερη ύφεση του φαινομένου.

back to top