Menu
RSS

Αναστέλλονται προσωρινά οι στάσεις εργασίας των εξωτερικών φρουρών στην φυλακές Χανίων

Αναστέλλονται προσωρινά οι στάσεις εργασίας των εξωτερικών φρουρών στην φυλακές Χανίων

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Το Δ.Σ του Καταστήματος Κράτησης Χανίων αποφάσισε την αναστολή της στάσης εργασίας για την Παρασκευή 28/2/2020,  μετά την έκδοση της αριθμ 2937/24-2-2020 απόφασης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την οποία επαναπροσλαμβάνονται οι συνάδερφοι ΙΔΟΧ στην κατηγορία ΔΕ του κλάδου φύλαξης.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι οι στάσεις εργασίας  που αποφασίστηκαν από το Δ.Σ του Καταστήματος Κράτησης Χανίων  έγιναν αποκλειστικά και μόνο για την εξοικονόμηση προσωπικού και για την κάλυψη με το υπάρχων δυναμικό, θέσεων, οι οποίες είναι για την ασφαλή λειτουργία του Καταστήματός μας.

Γνωρίζουμε ότι η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ιδιαίτερα η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, καταβάλει τεράστιες προσπάθειες καθημερινά  ώστε να πατάξει την ανομία και να επαναφέρει την κανονικότητα στην λειτουργία των Καταστημάτων Κράτησης της Χώρας, κάτι που έχει καταφέρει επαρκώς μέχρι στιγμής στην πλειονότητα των Καταστημάτων της χώρας.

Η διαδικασία της ανανέωσης των συμβάσεων των  συναδέλφων μας, ενημερωθήκαμε ότι προχωράει κανονικά και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε  την επιστροφή τους".

back to top