Menu
RSS

Περιβαλλοντικές δράσεις στην Κρήτη

Περιβαλλοντικές δράσεις στην Κρήτη

Η Περιφέρεια Κρήτης με αφορμή τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό έργο Blueislands, παίρνει την πρωτοβουλία να φέρει την Κρήτη στην πρώτη γραμμή στην προσπάθεια της κατάργησης των πλαστικών μίας χρήσης και στην αύξηση της βιωσιμότητας των παράκτιων περιοχών.

Προκειμένου να ανοίξει ο διάλογος, διοργανώνεται η πρώτη συνάντηση συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας, εκπροσώπων των Ενώσεων Ξενοδόχων Κρήτης και Δημοτικών Υπηρεσιών αρμόδιων για τη διαχείριση των παραλιών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας), και θα επαναληφθεί την Πέμπτη στις 10.00 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Οι εκπρόσωποι έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη συνάντηση στην ημερομηνία και στον τόπο που θα επιλέξουν οι ίδιοι.
Η συνάντηση αυτή θα είναι προπομπός και προετοιμασία της Τελικής Συνάντησης Εργασίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου στο Ηράκλειο, στην Παγκρήτια Τράπεζα, όπου θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας, Δημάρχων και Ξενοδόχων.

back to top