Menu
RSS

Αλλάζουν όψη τα δημοτικά γήπεδα των Χανίων

Αλλάζουν όψη τα δημοτικά γήπεδα των Χανίων

Ολοκληρώνεται η διαδικασία συντήρησης των δημοτικών γηπέδων

Στην ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης στα δημοτικά γήπεδα αναφέρθηκαν σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, με αφορμή τα έργα συντήρησης του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγ. Αποστολών, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Αλόγλου Τάσος, ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ Χανιών, Μιχαηλίδης Πέτρος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Μαρίνας, Σοϊλεντάκης Αριστείδης αλλά και άλλοι τοπικοί φορείς.

 

“Σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία συντήρησης των δημοτικών γηπέδων. Παράλληλα, υπάρχει πρόβλεψη για τη συνέχιση των εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο και τα αποδυτήρια. Αυτές οι εργασίες είναι απαραίτητες για να μπορούν τα παιδιά μας να παίζουν με ασφάλεια. Την ίδια στιγμή υπάρχει εξέλιξη στο σχέδιο νομιμοποίησης των γηπέδων με στόχο τη νομιμοποίηση ενός γηπέδου το χρόνο” δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Μιχαηλάκης.

Τη δυναμική εκκίνηση της δημοτικής αρχής στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων  επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αλόγλου Τάσος προσθέτοντας ότι: “Είναι μια βασική μας προτεραιότητα από την αρχή να φροντίσουμε την ασφάλεια των αθλητών και κυρίως να φροντίσουμε την ασφάλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων και των χώρων που συμμετέχουν μικρά παιδιά. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλλαν σε αυτό. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινάμε δυναμικά στην συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, το οποίο έχει ως μεγάλο όφελος να αποτρέπονται τραυματισμοί αλλά να αποτρέπονται και μεγάλα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν μελλοντικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Η μεγάλη μας αγωνία είναι να γίνεται η συντήρηση σωστά και τακτικά”

Την αναγκαιότητα των εργασιών συντήρησης δήλωσαν με την σειρά τους τόσο ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ Χανίων όσο και οι τοπικοί φορείς που παρευρέθηκαν επίσης στο ποδοσφαιρικό γήπεδο των Αγ. Αποστόλων.

 

back to top