Menu
RSS

ΕΡΓΑ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ

ΕΡΓΑ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ

Άρχισαν  οι εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος της οδού Καραολή και Δημητρίου, από τη συμβολή της με την οδό Ποτιέ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χάληδων.

H σύμβαση για το έργο είχε υπογραφεί τον περασμένο Ιούνιο από τον τότε δήμαρχο Τ. Βάμβουκα και τον ανάδοχο εργολάβο, με τις ανακοινώσεις να μιλούν για έναρξη των εργασιών την 1η Νοεμβρίου. Τελικά οι εργασίες ξεκίνησαν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Στα πλαίσια των εργασιών προβλέπεται η πεζοδρόμηση του δρόμου με φυσικούς κυβόλιθους στο επίπεδο της στάθμης του πεζοδρομίου και άλλες μικρότερες εργασίες.

Το έργο είχε προϋπολογισμό μελέτης 120.000,00 € (με Φ.Π.Α.) και το ποσό της σύμβασης είναι 75.522,61 (με Φ.Π.Α.) Η φιλοσοφία της πεζοδρόμησης όπως την είχε περιγράψει ο κ. Βάμβουκας ήταν να ενοποιηθεί αισθητικά η Χάληδων με το υπόλοιπο τμήμα της Παλιάς Πόλης και ειδικότερα την πλατεία Συντριβανίου. Λόγω των εργασιών σήμερα θα παραμείνει κλειστή η οδός Τσουδερών και την Παρασκευή θα παραμείνει κλειστή η οδός Χατζημιχάλη Νταλιάνη.

back to top