Menu
RSS

Παραδίδεται και επίσημα ο ιατρικός εξοπλισμός στο Κ.Υ. Ανωγείων

Παραδίδεται και επίσημα ο ιατρικός εξοπλισμός στο Κ.Υ. Ανωγείων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Υ. Ανωγείων, παρουσία των θεσμικών και κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Κρήτης, εκπροσώπων του δημόσιου συστήματος υγείας και της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Ανωγείων.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ., η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, σε συνεργασία με το Κ.Υ. Ανωγείων και το Δήμο Ανωγείων, πρόκειται να πραγματοποιήσουν εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας θα παραληφθεί επίσημα η δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Ασφαλιστικού Ομίλου Eurolife ERB προς το Κ.Υ. Ανωγείων και συγκεκριμένα ενός (1) ψηφιακού έγχρωμου υπερηχοτομογράφου, τύπου CleorVue 350 και ενός (1) φορητού υπερηχοτομογράφου, τύπου Ultrasound. 

Δύο υπερσύγχρονων διαγνωστικών μηχανημάτων που αναμένεται ότι και με την εθελοντική συνεισφορά εργασίας που συνεχίζει ανιδιοτελώς να παρέχει στα Ανώγεια ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Λαϊκού Γ.Ν. Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Μερκούρης, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας του Κ.Υ. στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

 

back to top