Menu
RSS

ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙ … ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ

ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙ … ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ

Προβλήματα με καταπτώσεις στο ΒΟΑΚ

Προβλήματα με καταπτώσειςέχουν καταγραφεί σε τουλάχιστον 13 σημεία του ΒΟΑΚ (στο τμήμα των Χανίων), τόνισε  σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής τονίζοντας την ανάγκη άμεσης εκτέλεσης έργων για τις περιοχές όπου υπάρχουν μελέτες και  την ανάγκη συνολικής αντιμετώπισης του συγκεκριμένου ζητήματος.

Ο Νίκος Καλογερής σημείωσε ότι «η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι τώρα θα βγει μια εργολαβία από πλευράς Υπουργείου, γιατί όπως γνωρίζετε το Υπουργείο έχει αναλάβει τις καταπτώσεις και τις αποκαταστάσεις πάνω στον ΒΟΑΚ, η οποία θα περιλαμβάνει το Μαυρομούστακο στην Κίσαμο, αυτή την κατάπτωση που ξέρετε και είναι ένα σημαντικό έργο, δημιουργεί μόνιμο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, κάνει «σκαλί» ο δρόμος που είναι πολύ επικίνδυνο και τα Μεγάλα Χωράφια”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων επεσήμανε, ωστόσο, ότι “δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και άλλες καταπτώσεις, οι οποίες έχουν μελετηθεί, κυρίως με ευθύνη του ΟΑΚ, έχουμε εγκεκριμένες μελέτες, έχουν υποβληθεί στο Υπουργείο και θ’ αναμέναμε -και αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο θα ανέβω στη Αθήνα την επόμενη εβδομάδα- τώρα, αυτή την περίοδο, να γίνουν άμεσα. Δεν είναι μόνο τα Μεγάλα Χωράφια είναι και άλλες καταπτώσεις, πολύ επικίνδυνες οι οποίες το καλοκαίρι μπορεί να μας δημιουργήσουν μεγάλα θέματα, αν κάποια στιγμή γίνει κάτι»

back to top