Menu
RSS

ΚΟΡΔΕΛΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

ΚΟΡΔΕΛΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Νέα ανακαινισμένη πτέρυγα απέκτησε η Π.Υ στα Χανιά . 

Η τελετή των  εγκαινίων πραγματοποιήθηκε  παρουσία εκπροσώπων του συνόλου των τοπικών αρχών ενώ βραβεύτηκαν πολίτες και δήμαρχοι για την βοήθεια τους στην Πυροσβεστική

Ο περιφερειακός διευθυντής πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, ανέφερε ότι «σήμερα κάναμε τα εγκαίνια των νέων γραφείων, τα οποία έγιναν με πρωτοβουλία του κ.Μπουντουράκη. Ήταν ένα κοστοβόρο έργο το οποίο στηρίχτηκε σε επιχειρήσεις των Χανίων και θέλω να συγχαρώ όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το έργο». 

Ο πύραρχος, διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Χανίων Δημοσθένης Μπουντουράκης, τόνισε από την πλευρά του "κάναμε τα εγκαίνια σε μία νέα πτέρυγα των γραφείων της διοίκησης των πυροσβεστικών υπηρεσιών των Χανίων, μια προσπάθεια η οποία για να ολοκληρωθεί πήρε περισσότερα από δύο χρόνια. Έγιναν ταυτόχρονα πολλά πράγματα μαζί, αφενός δούλευε η υπηρεσία, αφετέρου, γίνονταν ένα σωρό εργασίες και βγήκε όλο αυτό το αποτέλεσμα. Με την ανακαίνιση των χώρων, θα μπορούν οι πυροσβέστες να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και οι συμπολίτες θα εξυπηρετούνται καλύτερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις επιχειρήσεις των Χανίων, που βοήθησαν αλλά και τους συναδέλφους»

Την τελετή του αγιασμού και των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας – Αποκορωνου Δαμασκηνός.

back to top