Menu
RSS

Τμήμα Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Βρυσών

Τμήμα Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Βρυσών

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Βρυσών Βασίλης Φασαράκης τον ευχαριστεί για τη λειτουργεί του τμήματος της Γ’ Λυκείου της ειδικότητας το τμήμα της Γ’ Λυκείου του σχολείου μας της ειδικότητας Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής.

Η επιστολη αναφέρει:

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,
Με την έναρξη του φετινού σχολικού έτους απευθυνθήκαμε σε εσάς για να ζητήσουμε τη συμβολή σας προκειμένου να λειτουργήσει το τμήμα της Γ’ Λυκείου του σχολείου μας της ειδικότητας Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής. Η λειτουργία του εν λόγω τμήματος τελικά εγκρίθηκε και μπορούν οι μαθητές που το επιθυμούν να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στο σχολείο του τόπου που διαμένουν. Επιπλέον, τη φετινή χρονιά δύο καθηγητές πληροφορικής συμπληρώνουν πλήρες ωράριο στο σχολείο μας και έτσι συμβάλουν στη διεκπεραίωση σχολικών γραφειοκρατικών υποθέσεων.
Μετά από όλα αυτά, απευθυνόμαστε στο πρόσωπο το δικό σας και των συνεργατών σας για να σας ευχαριστήσουμε για όσα κάνατε για το αναφερόμενο θέμα. Σας συγχαίρουμε για το ανύστακτο ενδιαφέρον που διαθέτετε για τους νέους του τόπου μας και για την αποτελεσματικότητα των κόπων σας. Το σχολείο μας οφείλει μεγάλη ευγνωμοσύνη σε εσάς καθώς πάντα μας βοηθάτε και τάσσεστε στο πλευρό μας όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.
Καλή συνέχεια στο έργο σας.

back to top