Menu
RSS

Εκτός Χανίων ο Δήμαρχος Χανίων Παν. Σημανδηράκης και ο Αντιδήμαρχος Αν. Αλόγλου

Εκτός Χανίων ο Δήμαρχος Χανίων Παν. Σημανδηράκης και ο Αντιδήμαρχος Αν. Αλόγλου

Kατά την απουσία του Δημάρχου Χανίων κου Παναγιώτη Σημανδηράκη και του  Αντιδημάρχου κου Αναστάσιου Αλόγλου τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κο Νικηφοράκη Ιωάννη. 

Στην Ελευσίνα θα είναι σήμερα Πέμπτη (7/11) ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, προκειμένου να συμμετέχει στη  Συνάντηση με θέμα «Πολιτισμός 2030: Άνθρωποι, Ιστορίες, Πολιτισμός που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΚΕΔΑ Ελευσίνας από  7-10 Νοεμβρίου και  θα είναι ομιλητής στην εναρκτήρια συζήτηση «Πρόσωπο με Πρόσωπο΄΄.  Ο  Δήμαρχος Χανίων θα παραμείνει και την Παρασκευή 08/11/19 προκειμένου να συμμετέχει στις δράσεις που προγραμματίζονται και να πραγματοποιήσει  συναντήσεις με καλλιτέχνες και φορείς πολιτισμού. 

Εκτός Χανίων θα είναι και ο Αντιδήμαρχος Χανίων κος Αναστάσιος Αλόγλου όπου  θα βρίσκεται στα Ιωάννινα από σήμερα και έως τις 9 Νοεμβρίου προκειμένου να συμμετέχει στο 11ο ΟTS FORUM –Τριήμερο Συνέδριο με επίκεντρο τη Δημόσια Διοίκηση και στόχο την ανάδειξη Βέλτιστων Πρακτικών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα από 7-9 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθεί ειδική εκδήλωση με κύριο θεματικό πυλώνα την ‘’Τοπική Αυτοδιοίκηση του Μέλλοντος’’.   
 

back to top