Menu
RSS

Αναταράξεις ....στο αεροδρόμιο Χανίων, υποστηρίζει η RYANAIR

Αναταράξεις ....στο αεροδρόμιο Χανίων, υποστηρίζει η RYANAIR

Τι είπε  χθες ο εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας κατά τη διάρκεια παρουσίασης του θερινού της προγράμματος 

Δυσφορία για τη Fraport Greece  και τις αυξημένες χρεώσεις στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, αλλά και για την έλλειψη ραντάρ προσέγγισης στο αεροδρόμιο Χανίων  εξέφρασε χθες  ο εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, Ντέιβιντ Ο’ Μπράιαν, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του θερινού προγράμματος της εταιρείας.

Όπως τόνισε ο κ. Ο’ Μπράιαν, δεν υπάρχει αντίστοιχη παροχή υπηρεσιών στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, πράγμα που δυσκολεύει την περαιτέρω ανάπτυξη της αεροπορικής κίνησης προς την Ελλάδα, ιδιαίτερα σε μήνες χαμηλής ζήτησης.

Επίσης, σημείωσε πως η Ryanair έχει στείλει επιστολή στη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με την προμήθεια του ραντάρ προσέγγισης στον Αερολιμένα Χανίων, χωρίς όμως να έχει λάβει απάντηση.

Απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα, ο κ. Μπράιαν ανέφερε ότι η Ryanair επανεξετάζει μεν την επανεγκατάσταση βάσεων στην Ελλάδα, χωρίς αυτό όμως να αφορά την ερχόμενη χρονιά.

back to top