Menu
RSS

Πρώτο βήμα για συνεργασία Επιμελητηρίου Χανίων και ΕΟΤ

Πρώτο βήμα για συνεργασία Επιμελητηρίου Χανίων και ΕΟΤ

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνη Ροκάκη με την Πρόεδρο του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου, όσο και με τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Φραγκάκη.

Στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού συζητήθηκε η πορεία των τουριστικών αφίξεων και εισπράξεων την φετινή περίοδο, η ανάγκη εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος των Χανίων με νέες εμπειρίες για τον ταξιδιώτη και φυσικά η ανάγκη υλοποίησης συγκεκριμένων υποδομών που θα υποστηρίξουν αυτήν την στρατηγική.

Όσον αφορά την τουριστική προβολή των Χανίων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων και ο ΓΓ του ΕΟΤ συμφώνησαν ότι είναι ανάγκη τα Χανιά να περάσουν σε ένα νέο μοντέλο ενοποιημένης αντιμετώπισης του ζητήματος της προβολής του τουριστικού προϊόντος στο εξωτερικό. 

Μάλιστα συζητήθηκε η πιθανότητα σύμπραξης μεταξύ του Επιμελητηρίου και των παραγωγικών φορέων, επαγγελματιών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να διερευνηθεί η δυνατότητα δημιουργίας ενός συνεργατικού σχήματος που θα κληθεί να προβάλλει από κοινού τα πλεονεκτήματα του νομού συνολικά. Σε αυτό θα μπορούσε να συμβάλει και ο ΕΟΤ με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει διαχρονικά σε αυτόν τον τομέα.


 

back to top