Menu
RSS

Ξεκινά το 12ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας

Ξεκινά το 12ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας

Το Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας ανοίγει της πύλες του το Σάββατο 10 Αυγούστου

Θα λειτουργεί έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου, από τις 18.00 έως 23:30 στην παραλία Κισσάμου δίπλα στο Δημοτικό Πάρκινγκ .

Ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και αποτελεί “προορισμό” πολιτισμού, παράδοσης και αξιών. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου και ο Δήμος Κισσάμου συνεχίζουν την προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού, των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων μέσω του θεσμού του “Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας”.

Επίσης στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στον Γιώργο Ανυφαντάκη χρονολογίας 1928-2019 στον ίδιο χώρο κάθε βράδυ θα πραγματοποιούνται πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις με είσοδος ελεύθερη για το κοινό .

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ έχουν σκοπό να προσφέρουν όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης . Βάσει αυτού η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο Δήμος Κισσάμου θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα για ασφαλής οδήγηση , ζητά από τους πολίτες να μην οδηγούν ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ και να οδηγούν πάντα προσεχτικά φορώντας ζώνη.

« Υγεία πάνω από όλα για όλους μας!».
Πιείτε λοιπόν χωρίς να οδηγείτε και οδηγείτε χωρίς να πίνετε…

 

back to top