Menu
RSS

Οδηγός φορτηγού χτύπησε ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο Ρέθυμνο

Οδηγός φορτηγού χτύπησε ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο Ρέθυμνο

Πρόκειται για δύο εφοριακούς της ΑΑΔΕ, έναν 58χρονο άνδρα και μία 55χρονη γυναίκα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το κλιμάκιο των εφοριακών ζήτησε από τον οδηγό του φορτηγού τη διενέργεια ελέγχου των παραστατικών και των τιμολογίων για τα μεταφερόμενα είδη.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργο Φραγκιαδάκη, που μίλησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ, οι εφοριακοί μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη μία το μεσημέρι με τραύματα στο κεφάλι από γροθιές όμως δε συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους.

Στη γυναίκα έγινε αξονική τομογραφία δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου και γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις. Πάντως και οι δύο αναμένεται να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο μετά το μεσημέρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού είχε σταματήσει σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της παραλίας της Επισκοπής για να εφοδιάσει με είδη τη μικρή επιχείρηση, οι εφοριακοί του ζήτησαν τα χαρτιά των προϊόντων και αιφνιδίως δέχτηκαν τη βίαιη επίθεση του οδηγού ο οποίος και τράπηκε σε φυγή και αναζητείται απο τις αρχές.

Πηγή: flashnews.gr

 

back to top