Menu
RSS

Θρίλερ με την Αμερικανίδα βιολόγο Suzanne Eaton

Θρίλερ με την Αμερικανίδα βιολόγο Suzanne Eaton

Πιθανή η ανθρωποκτονία

Το πόρισμα των Ιατροδικαστών Αντώνη Παπαδομανωλάκη και  Σταμάτη Μπελιβάνη που θα διενεργήσουν σήμερα νεκροψία στην σορό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, αναμένεται να οριστικοποιήσει την αιτία θανάτου της γυναίκας που εξαφανίστηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης για να βρεθεί την Τρίτη  9 Ιουλίου σε απόσταση σχεδόν 10 χιλιομέτρων στο Μάλεμε.

Οι συνθήκες ανεύρεσης της σορού της 60χρονης επιστήμονος «οδηγούν» στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ανθρωποκτονία και για τον λόγο αυτόν χθες αποκλείστηκε η περιοχή των γερμανικών τούνελ προκειμένου το κλιμάκιο της εγκληματολογικής να ερευνήσει εξονυχιστικά και να συλλέξει όλα τα στοιχεία.

Το οτι βρέθηκε μέσα σε τούνελ σε απόσταση περίπου 60 μέτρων από την είσοδο, πεσμένη μπρούμυτα και σύμφωνα με πληροφορίες σκεπασμένη με λινάτσα ή κάτι ανάλογο, αποτελεί ίσως την βασικότερη ένδειξη  για την πιθανότητα της ανθρωποκτονίας.

Κάποιος ή κάποιοι με άγνωστο προς το παρόν τρόπο, την σκότωσαν και μετέφεραν την σορό της στο τούνελ (γνωρίζοντας την ύπαρξή του) προκειμένου να την κρύψουν και να «κερδίσουν» τον απαραίτητο χρόνο για να «χαθούν» στοιχεία που θα οδηγούσαν σε αυτούς. 

Το μεγάλο ερώτημα είναι πως βρήκε τραγικό θάνατο η 60χρονη γυναίκα, κάτι στο οποίο θα δοθεί απάντηση από τους Ιατροδικαστές προκειμένου να ξεκινήσουν και επισήμως οι αστυνομικές έρευνες.

Στο μεταξύ με την υπόθεση ασχολούνται πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης , ενώ η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης αντιμετωπίζει το θέμα με ιδιαίτερη σοβαρότητα προκειμένου να φωτιστεί από κάθε πλευρά και – σε περίπτωση που εξακριβωθεί η ανθρωποκτονία – να βρεθούν οι δράστες.

Η πρώτη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΓΑΔΠΚ 

Από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό 60χρονης αλλοδαπής, για την οποία είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της την 04.07.2019.
Η σορός της 60χρονης εντοπίστηκε χθες (08.07.2019) το βράδυ σε αγροτική περιοχή του Δήμου Πλατανιά. 
Στο σημείο μετέβησαν το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και ιατροδικαστής.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

Πηγή: flashnews.gr

back to top