Menu
RSS

Παραιτήθηκε ο Γ. Γ. του δήμου Χανίων, Δημήτρης Φραγκάκης

Παραιτήθηκε ο Γ. Γ. του δήμου Χανίων, Δημήτρης Φραγκάκης

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Φραγκάκη:

"Σήμερα κλείνει ένας κύκλος με την αποχώρησή μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χανίων. Ολοκληρώνεται μία πορεία που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν επέλεξα να αφήσω μια μακρά επαγγελματική πορεία σε κεντρικό επίπεδο αναλαμβάνοντας θέση ευθύνης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αποφάσισα συνειδητά να επιστρέψω στα Χανιά και να δουλέψω εδώ για να ανταποδώσω στον τόπο μου όσα μου πρόσφερε. Επί μία πενταετία αξιοποίησα τις γνώσεις, την εμπειρία και τις επαφές μου με στόχο να συμβάλλω στην παραγωγή ενός μετρήσιμου έργου για τα Χανιά. Το πόσο αποτελεσματική ήταν αυτή η προσπάθειά μου θα κριθεί τελικά από τους ίδιους τους πολίτες, με τον απολογισμό που θα κάνω το επόμενο διάστημα.

Είμαι ήσυχος με την συνείδησή μου ότι έδωσα το 100% των δυνάμεών μου. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για όλους εκείνους τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε και δουλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, με πρώτους τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου Χανίων οι οποίοι, παρά τις αντιξοότητες, είναι άξιοι, φιλότιμοι και ικανοί. Ευχαριστώ επίσης όλους τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους και τα μέλη των Νομικών Προσώπων αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους με τους οποίους μοιραστήκαμε πολλά και άλλοτε είδαμε, άλλοτε όχι, τους κόπους μας να πιάνουν τόπο. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς για πολλούς λόγους αλλά, κυρίως, γιατί έμαθα πολλά από αυτούς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω όμως στον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα ο οποίος με εμπιστεύθηκε στη νευραλγική αυτή θέση και είχαμε μία πολύ καλή επαγγελματική συνεργασία.

Η πορεία δεν σταματά εδώ. Όποτε κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει πάντα ένας καινούριος. Συνεχίζω ενεργός για τον τόπο μας ο οποίος μπορεί καλύτερα και αξίζει περισσότερα." 

 

back to top