Menu
RSS

Σύλληψη 31χρονου στα Χανιά για κατοχή κάνναβης

Σύλληψη 31χρονου στα Χανιά για κατοχή κάνναβης

 Χθες (14.05.2019) σε περιοχή του Δήμου Χανίων

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «σήμερα (14.05.2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 31χρονου, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων»

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ

Εν των μεταξύ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «συνελήφθη, σήμερα (14.05.2019) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 51χρονου και σε αποθηκευτικό χώρο κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 34,9 γραμμάρια κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρα στο στάδιο της ανάπτυξης.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου»

 

back to top