Menu
RSS

Κακοποίηση ανήλικου ξανά στο Ηράκλειο

Κακοποίηση ανήλικου ξανά στο Ηράκλειο

Κακοποιούσε το 10 ετών ανιψάκι του 59χρονος άνδρας

Σοκάρει η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου αγοριού από 59χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη μετρά από αστυνομική έρευνα στο Ηράκλειο

Ο κατηγορούμενος που βρισκόταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες ημέρες έχει συλληφθεί και οδηγείται αύριο το πρωί στον εισαγγελέα, ενώ την ίδια στιγμή ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως η κακοποίηση του 10χρονου αγοριού είναι μόνο η μία από τις πολλές πτυχές τις υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Έλλης Κοκάλη, το οποίο παρουσιάστηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, αστυνομικοί προσπαθούσαν πολύ μεγάλο διάστημα να «δέσουν» την υπόθεση, η οποία φαίνεται ότι εξελισσόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 59χρονος φαίνεται να κακοποιούσε το αγοράκι 10 ετών, το οποίο μάλιστα είναι και ανιψάκι του, συστηματικά. Αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν επειδή κινείτο ανάμεσα στην πόλη του Ηρακλείου και σε κωμόπολη της ενδοχώρας απ' όπου κατάγεται, απ' όπου κατάγεται και το παιδάκι.

Τον 59χρονο κατάφεραν να τον συλλάβουν σήμερα ενεργοποιώντας το αυτόφωρο, καθώς υπήρχαν ευρήματα στο σπίτι του και είχαν να κάνουν με την παράνομη κατοχή ενός όπλου.

Τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το... κουβάρι της υπόθεσης, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν την έρευνα γύρω από τις ενδείξεις που υπάρχουν, ότι η δράση του δεν έχει σταματήσει στο 10χρονο αγόρι.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η δράση του να είχε επεκταθεί κι άλλο μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και ευρύτερα, με θύματα και άλλα ανήλικα παιδιά.

Πηγή: Νέα Κρήτη

 

back to top