Menu
RSS

Ενημερωτικό διήμερο από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά

Ενημερωτικό διήμερο από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά

Για τη μαθητεία και τις δυνατότητες της

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά  διοργανώνει  στις 17 & 18 Απριλίου 2019 διήμερο ενημέρωσης και διαδραστικών εκδηλώσεων στο χώρο του Σχολικού Εργαστηρίου στον Ταυρωνίτη.

Στόχος αυτού του διημέρου είναι:
•    η γνωριμία των επισκεπτών-μαθητών με τις Εργαστηριακές Εγκαταστάσεις της σχολικής μονάδας,
•    η ενημέρωση από το καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό για τους Τομείς και τις Ειδικότητες που φιλοξενεί το σχολείο καθώς επίσης και
•    η συμμετοχή των μαθητών – επισκεπτών σε μια σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων  με στόχο την κατανόηση όλων των παραπάνω

Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι μαθητές/τριες, γονείς, απόφοιτοι Λυκείων, καθώς επίσης και όλοι οι πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν το ΕΠΑΛ για να ενημερωθούν για τις ειδικότητες που λειτουργούν στο σχολείο, για το απολυτήριο του ΕΠΑΛ και τις επαγγελματικές δυνατότητες των πτυχίων ειδικοτήτων,  για την μαθητεία και την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη γνώση.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 17 και 18 Απριλίου κατά την πρωινή ζώνη και ώρα 09:00 – 14:00 και το απόγευμα 19:00 – 22:00 στις Εργαστηριακές Εγκαταστάσεις του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά στον Ταυρωνίτη. 

Επίσης το διήμερο θα υλοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις:

1.Tην Τετάρτη 17  Απριλίου  και ώρα 19.30 μ.μ ενημέρωση για το  «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑΛ & εξετάσεις πιστοποίησης». Την ενημέρωση θα κάνει  η Κυρία Τρίκκα Μαρία υπεύθυνη   του Γραφείου Υποστήριξης Μαθητείας ΕΠΑΛ ΔΔΕ Χανίων.
2.Την Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 19.30 μ.μ ομιλία με  θέμα: "Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, για τον απλό Πολίτη και η Στρατηγική της Περιφέρειας Κρήτης".

Ομιλητής θα είναι ο κος Κώτσογλου Κυριάκος Αντιπεριφερειάρχης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης. 

 

back to top