Menu
RSS

Την παρέμβαση του εισαγγελέα για τον Κερίτη ζήτησε ο Απ. Βουλγαράκης

Την παρέμβαση του εισαγγελέα για τον Κερίτη ζήτησε ο Απ. Βουλγαράκης

Ο κ. Βουλγαράκης έκανε λόγο για ανεύθυνες ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης για το θέμα της “ιρλανδικής διάβασης” που άγνωστοι κατασκεύασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου δίπλα ακριβώς από την κατεστραμμένη ιστορική γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό. Ο κ. Βουλγαράκης έκανε λόγο για ανεύθυνες ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είχε την κάλυψη πολιτικών προσώπων που θα διεκδικήσουν αξιώματα στις επερχόμενες εκλογές.

Ο κ. Βουλγαράκης τόνισε ότι δεν είχε καμία ενημέρωση για ό,τι συνέβη κι ότι ο ίδιος πληροφορήθηκε από δημοσιογράφο για το ό, τι εκτελούνται εργασίες. “Δεν είχα απολύτως καμία ενημέρωση. Το έμαθα αργά το βράδυ (σ.σ. της Παρασκευής) από συνάδελφό σας αλλά θεώρησα ότι πρόκειται για αστείο”, σημείωσε ο κ. Βουλγαράκης και πρόσθεσε: “Θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα τα κάνουν άνθρωποι ανεύθυνοι, οι οποίοι δεν έχουν καμία συναίσθηση του τι σημαίνει ένα τέτοιο έργο”.

Συνεχίζοντας επεσήμανε ότι ο εργολάβος που το έκανε θα πρέπει να πει ποιος το πλήρωσε και ποιος του έδωσε την εντολή. “Αρμόδιος να το εξακριβώσει αυτό είναι ο εισαγγελέας. Εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη και δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Θέλω, τέλος, να πω το εξής: Ο νόμος καταστράφηκε και οι διάφοροι μάγκες ας τα αφήσουν αυτά. Ο νόμος δεν μπορεί να γίνει τουρλουμπούκι ούτε αχούρι από οποιονδήποτε μαζεύει ψηφαλάκια. Η ασφάλεια των πολιτών απαιτεί σοβαρά έργα, διότι από το σημείο αυτό περνάει κόσμος κι όχι ζώα”.

Πηγή Χανιώτικα Νέα

 

back to top