Menu
RSS

Περιοδεία κλιμακίου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Περιοδεία κλιμακίου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Την Παρασκευή 22 Μάρτη

Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» νομού Χανίων στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «O Άγιος Γεώργιος»

Επικεφαλής του κλιμακίου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο νομό Χανίων με την «Λαϊκή Συσπείρωση»,  Νίκος Βουρλάκης στο δήμο Χανίων,  Δημήτρης Ανθούσης στο δήμο Πλατανιά,  Νικήτας Μελισσάκης  στο δήμο Αποκορώνου,  Γιώργος Φραγκιουδάκης στο δήμο Κισσάμου και  Γιώργος Γεωργιλάκης στο δήμο Καντάνου – Σελίνου.

Περιόδευσαν στους χώρους δουλειάς και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Από την κουβέντα φάνηκε η αγωνία των εργαζομένων, για το τι μέλλει γενέσθαι με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο χώρο της δημόσιας υγείας και στην πόλη μας, η δημοσιοποίηση του νέου οργανισμού του ιδρύματος,  που δεν δίνει πνοή για το μέλλον, συντηρεί εκ των ενόντων το υπάρχον σύστημα, μέσα στα ασφυκτικά μεταμνημονιακά πλαίσια, της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής.

Οι υποψήφιοι κάλεσαν τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από τις μέχρι τώρα εφαρμοζόμενες πολιτικές κυβερνήσεων και Ε.Ε. και στο χώρο της υγείας, με τις δεκάδες ελαστικές θέσεις εργασίας, που όμως καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αυτή την φορά να κάνουν την υπέρβαση και να δυναμώσουν το ΚΚΕ παντού, σε δήμους, περιφέρεια και ευρωβουλή.

 

back to top