Menu
RSS

Συζήτηση για τις συνέπειες του Brexit σε βρετανούς μόνιμους κατοίκους στο Δημαρχείο Αποκόρωνα

Συζήτηση για τις συνέπειες του Brexit σε βρετανούς μόνιμους κατοίκους στο Δημαρχείο Αποκόρωνα

Παρουσία της πρέσβειρας  της Μ. Βρετανίας Kate Smith

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου, η δεύτερη προγραμματισμένη επίσκεψη  της πρέσβειρας  της Μ. Βρετανίας  Kate Smith στο δημαρχείο Αποκορώνου .

Την επίσκεψη – ενημέρωση  διοργάνωσε το Βρετανικό Προξενείο Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου και  με σκοπό την ενημέρωση των Βρετανών πολιτών του Αποκόρωνα  για  τις τελευταίες εξελίξεις  σχετικά με την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το πώς  αυτή  θα επηρεάσει  την ζωή τους στην Ελλάδα .

Σύμφωνα με  δηλώσεις της  κυρίας πρέσβειρας  συζητείται παράταση της εξόδου μέχρι τις 30 Ιουνίου.Υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας ότι δεν θα θιγούν κεκτημένα δικαιώματα και υποχρεώσεις των μονίμων Βρετανών κατοίκων της Ελλάδας καθώς επίσης και ότι καταβάλλονται προσπάθειες και από τις δυο πλευρές για να είναι ομαλή η μετάβαση και η έξοδος της Αγγλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέλος, τονίστηκε για ακόμα μια φορά η καλή συνεργασία του Δήμου Αποκορώνου με την Βρετανική Πρεσβεία και τη Βρετανική κοινότητα και ανταλλάχθηκαν δώρα

Πηγή: flashnews.gr

 

 

back to top