Menu
RSS

Το νέο Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων

Το νέο Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 6 Μαρτίου η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων

Συγκεκριμένα, υπήρξε παράθεση των πεπραγμένων της παρελθούσας διοίκησης, οικονομικός απολογισμός και ανάλυση των στόχων για τον επόμενο χρόνο.

Η παρουσία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου κρίθηκε σε γενικές γραμμές ικανοποιητική σε αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο. Η χρονιά που πέρασε χαρακτηρίστηκε από την άνοδο της αγωνιστικής πορείας του τμήματος Τριγώνου και την επιτυχή πραγματοποίηση του πρωταθλήματος ανοικτής θάλασσας. Επίσης, κρίνεται ότι τα καλοκαιρινά τμήματα απέδωσαν τα αναμενόμενα σε έμψυχο υλικό, αλλά και σε ό,τι αφορά την παρουσία παιδιών.

Οι στόχοι για την επόμενη διετία κρίνονται ως ιδιαίτερα φιλόδοξοι, καθώς επιδιώκεται η συνέχιση της επένδυσης στην ανάπτυξη του αθλητικού τμήματος τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε έμψυχο υλικό, η εδραίωση του προπονητικού τιμ και η διοργάνωση δύο πολύ σημαντικών ιστιοπλοϊκών γεγονότων, του πανελλήνιου πρωταθλήματος των Optimist στα 11χρονα και στην κανονική κατηγορία, των 12χρονων, στην ίδια κλάση για το 2019.

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι η κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας κρίνεται ως ικανοποιητική και ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων προχωρά με αισιοδοξία για τη διοργάνωση του καλύτερου πανελλήνιου πρωταθλήματος, έχοντας παράλληλα βλέψεις ότι η παρουσία αυτή καθαυτή του Ομίλου θα είναι η καλύτερη που υπήρξε ποτέ σε επίπεδο πανελλήνιου σε επίπεδο Κρήτης.

Επίσης, επόμενα βήματα είναι μια καλή παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κλάσης J24 που θα γίνει στην Πάτρα τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα και η ανάπτυξη του νέου τμήματος αετοσανίδας (kite board), που ενδιαφέρει τα μέγιστα τον Ομιλο. Μάλιστα, το τμήμα απαριθμεί 8 νέα παιδιά και ο στόχος είναι να μαζευτούν αρκετοί αθλητές που θα έχουν μια καλή παρουσία σε έναν μεγάλο αγώνα όπου ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος προσδοκά να φέρει στην Κρήτη το 2020.

 

Ο τρίτος πυλώνας ανάπτυξης αφορά την ανοικτή θάλασσα και ο εμπλουτισμός με νέους αγώνες για τη νέα χρονιά, πιο ενδιαφέροντες και με περισσότερες συμμετοχές. Στόχος είναι η διάνοιξη παραθύρου επικοινωνίας με άλλους ιστιοπλοϊκούς ομίλους από την υπόλοιπη Ελλάδα και η καθιέρωση των Χανίων ως ένα "hot spot" ανοικτής θάλασσας. 

Τέλος, ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος επιδιώκει σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, το Ιδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" και τα σωματεία ΑμΕΑ της πόλης για την ανάπτυξη τμήματος ΑμΕΑ. 

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αναλυτικά, το νέο Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων είναι το εξής:

• Πρόεδρος: Νικολάου Αναστάσιος
• Αντιπρόεδρος: Λεκάκης Εμμανουήλ
• Ταμίας: Κανελάκης Γεώργιος
• Γραμματέας: Ματθαίος Παναγιώτης-Αλέξανδρος
• Εφορος Δημοσίων Σχέσεων & Πολιτιστικών: Κουτσουπάκη Στυλιανή
• Εφορος Ανοικτής Θάλασσας: Μάμαλης Κωνσταντίνος
• Εφορος Τριγώνου: Μαρκάκης Γεώργιος
• Εφορος Εκπαίδευσης: Πετράκη Ιωάννα-Ευαγγελία
• Εφορος Υλικού & Εγκαταστάσεων: Παρασκάκης Κωνσταντίνος

Ειδικών καθηκόντων:
• Υπεύθυνος J24: Γιακουμιδάκης Ιωάννης
• Υπεύθυνος Αετοσανίδας (kite board): Κουναλάκης Νικόλαος

 

back to top