Menu
RSS

Εναρξη εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Εναρξη εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Γ΄κύκλο μαθημάτων, Απρίλιος-Ιούνιος 2019, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Α.Λ.Π.) τμήμα Χανίων, με θέμα: «Η επιστήμη της ευεξίας. Αλλάξτε τις συνήθειες σας, αλλάξτε ζωή ».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η ευεξία είναι μια ολιστική προσέγγιση, της σωματικής, πνευματικής και κοινωνικής ευημερίας μέσω μιας διαρκούς διαδικασίας αλλαγών, με αλληλοεξαρτώμενες διαστάσεις όπως, σωματική, πνευματική, συναισθηματική, κοινωνική, οικονομική, περιβαλλοντική κ.α.
Οι συμμετέχοντες στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων, θα οδηγηθούν να αναλάβουν την ευθύνη για την βελτίωση και την διατήρηση της υγείας και της ευημερίας τους, αλλάζοντας συνήθειες & πεποιθήσεις.
Θα αναλυθούν θέματα όπως: Πώς να φροντίζω το σώμα μου για να είναι υγιές και τώρα και στο μέλλον, πώς να κατανοώ και να σέβομαι τα συναισθήματα του εαυτού μου και των άλλων, πώς να δημιουργώ και να διατηρώ υγιείς φιλικές & στενές σχέσεις, πώς να φροντίζω τους άλλους αλλά και να με φροντίζουν οι άλλοι, πώς να δίνω νόημα στην ζωή μου, πώς να διαχειρίζομαι τους οικονομικούς πόρους μου, για την κάλυψη των αληθινών επιθυμιών της ζωής μου κ.α.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 08-04-2019, ώρα 17:30 έως 20:00 και θα πραγματοποιούνται ημέρες Δευτέρες, ίδιες ώρες, για 8 εβδομάδες, (εκτός των αργιών του Πάσχα), στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 28.

Εισηγητές θα είναι όπως πάντα καταξιωμένοι ειδικοί στην παραπάνω θεματική, ενώ με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν το σχετικό πιστοποιητικό σπουδών.
Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής, ενώ προβλέπεται μειωμένο κόστος εγγραφής για ειδικές ομάδες ατόμων.
Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr. Θέσεις περιορισμένες.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 14 χρόνια ζωής αποτελώντας, σήμερα το πλέον επιτυχές πρόγραμμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας. Μοναδικός σκοπός του είναι η προσωπική ανάπτυξη με την παροχή στους πολίτες έγκυρης επιστημονικής γνώσης,  με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής τους και κατ΄επέκταση της κοινωνίας.

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και στην Κρήτη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης»

 

back to top