Menu
RSS

Υποστήριξη Μαθητών από Διαφοροποιημένα Πολιτισμικά Περιβάλλοντα στο Σχολείο

Υποστήριξη Μαθητών από Διαφοροποιημένα Πολιτισμικά Περιβάλλοντα στο Σχολείο

Υλοποίηση Προγράμματος «Υποστήριξη Μαθητών από Διαφοροποιημένα Πολιτισμικά Περιβάλλοντα στο Σχολείο»

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης υλοποιεί το Πρόγραμμα «Υποστήριξη Μαθητών από Διαφοροποιημένα Πολιτισμικά Περιβάλλοντα στο Σχολείο»

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «το Πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην επιμόρφωση σε θέματα που άπτονται της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών σε σχέση με την κοινωνική ένταξη ευάλωτων και επισφαλών ομάδων καθώς και την διευκόλυνση της πρόσβασης μαθητών και μαθητριών που συναντούν ποικίλα προβλήματα κοινωνικά, πολιτισμικά, μαθησιακά στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Διάρκεια Προγράμματος: 420 ώρες.

Μεθοδολογία υλοποίησης: Μικτός τρόπος διδασκαλίας (Τηλεδιασκέψεις, ασύγχρονη διδασκαλία, Δια ζώσης συναντήσεις).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 25 Ιανουαρίου 2019 και θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο του 2019.

Το Πρόγραμμα θα οδηγεί στη λήψη Βεβαίωσης Παρακολούθησης 420 ωρών, από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και Συνοδευτικό έντυπο europass με ανάλυση των θεματικών ενοτήτων και του τρόπου υλοποίησης του προγράμματος, αποδίδοντας τους Ευρωπαϊκούς Βαθμούς ECVET

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα είναι έως τις 20 Ιανουαρίου 2019.

Για την επιλογή των υποψηφίων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.ekpaideusi.org

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή/και στο τηλέφωνο 2831077641.»

 

back to top