Menu
RSS

«Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2018»

«Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2018»

Με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου

Με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Love Radio Κρήτης 102,8 και 92,5 Πένα fm πραγματοποιούνται τα «Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2018».

Σάκοι συλλογής παιχνιδιών έχουν μοιραστεί σε περισσότερα από 50 σχολεία της πόλης, σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες και  ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Οι συναυλίες και οι εκδηλώσεις της δράσης Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα, σύμφωνα με τους οργανωτές ραδιοφωνικούς σταθμούς, «αποτελούν κάθε χρόνο, πόλο έλξης των Ηρακλειωτών ενώ προσελκύουν πολίτες από όλη την Κρήτη. Για αυτή την χρονιά, η δράση φιλοξενείται στο κτιριακό συγκρότημα Αθηνά, στις νέες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου. Το Love Radio Kρήτης 102,8, ο επίσημος σταθμός των Χριστουγέννων εκπέμπει ζωντανά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και οι παραγωγοί του σταθμού, υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για τις ευχές των Χριστουγέννων.

Ο Ηλίας Βρεττός, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου τραγουδούν, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 18.00 στην πρώτη συναυλία συλλογής παιχνιδιών της δράσης.

Ο Κώστας Μακεδόνας έρχεται την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 19.00 για την συναυλία παράδοσης παιχνιδιών στις κοινωνικές δομές της πόλης μας.

Η Τάμτα, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 18.00, ανεβαίνει στο stage της δράσης για ένα εκρητικό live και ένα χορευτικό show που θα μείνει αξέχαστο.

Παράλληλα στο πλαίσιο της δράσης, υλοποιούνται πολλές παιδικές δραστηριότητες με στόχο την διασκέδαση μικρών και μεγάλων. Όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις της δράσης έχουν είσοδο ελεύθερη. Το εισιτήριο, και αυτά τα Χριστούγεννα, ας είναι ένα παιχνίδι για την δράση Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα».

back to top