Menu
RSS

Πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Από το Αννουσάκειο Ίδρυμα

Δείτε το πρόγραμμα για τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2018 14 έως 18 Δεκεμβρίου  στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ι.Μ.Κ.Σ.

Στα πλαίσια της διαμόρφωσης ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς την κοινότητα, το Αννουσάκειο Ίδρυμα, το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο, ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου και το Βιβλιοπωλείο Εσπέρια της Ι.Μ.Κ.Σ , ετοίμασαν για την εορταστική περίοδο δράσεις από θεατρικά, αθλητικά , μουσικά και άλλα δρώμενα, με πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Μέσα από ποικίλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, με είσοδο ελεύθερη, οι συνδιοργανωτές σας προσκαλούν να βιώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων και να δώσετε χρώμα, διάθεση και όραμα στην προσμονή της Θείας Γέννησης και των

προκλήσεων του νέου έτους.

Ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο bazaar, με την συμμετοχή των ενοίκων του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου, θα λειτουργήσει σε όλη την περίοδο των εκδηλώσεων, υπέρ των δομών κλειστής και ανοικτής περίθαλψης του Ιδρύματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Παρασκευή 14/12/2018

6.30 μμ : Έναρξη εκδηλώσεων με τα «Παραδοσιακά Κάλαντα» από τον Σύλλογο Ριζιτών «Η Κίσαμος» και την Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου της Ι.Μ.Κ.Σ.

Ομιλία με θέμα: «Χριστός Γεννάται! Το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα στην Παράδοση της Κρήτης», από την Φιλόλογο κ. Χουρδάκη Ανδρομάχη.

Σάββατο 15/12/2018

10.00 πμ – 12.00 πμ: «Παιχνίδια του χθες για το σήμερα» , με την Προπονήτρια του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, Νηπιαγωγό - Κέλλυ Νικολακάκη . Διαδραστικό παιχνίδι – παραμύθι μέσα από ένα αντάμωμα των γενεών.

6.30μμ : Θεατρική παράσταση «Οι γαμπροί της ευτυχίας» από την Θεατρική ομάδα των μελών των ΚΑΠΗ του ΔΟΚΟΙΠΠ Χανίων.

Κυριακή 16 /12/2018

10.30 πμ: Παρουσίαση του Simultane Blind Chess από τον Προπονητή του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου , κ. Παναγιώτη Πανταβό. 

11.30 πμ: Φιλανθρωπικό Τουρνουά Σκακιού , παράβολο συμμετοχής 5 Ε.

Δευτέρα 17/12/2018

10.00 πμ: Συνάντηση σχολείων με την συγγραφέα παιδικών και εφηβικών βιβλίων, Εύα Κασιάρου, ( με την συμμετοχή της σχολικής κοινότητας Κισάμου). 7.00μμ: Ομιλία με θέμα : «Βιβλίο και Παιδί» από την Συγγραφέα, Εύα Κασιάρου.

Παραδοσιακά Κάλαντα από την Χορωδία Παραδοσιακής και Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ.Κ.Σ. Τρίτη 18/12/2018

10.00 πμ: Συνάντηση σχολείων με την Συγγραφέα παιδικών και εφηβικών βιβλίων , Εύα Κασιάρου, (με την συμμετοχή της σχολικής κοινότητας Κισάμου).

6.30μμ: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τις Σχολές Κλασικών και Μοντέρνων Οργάνων του Ωδείου της Ι.Μ.Κ.Σ.

back to top