Menu
RSS

Εμπρησμός στην Ιεράπετρα: Συνελήφθη ένα άτομο

Εμπρησμός στην Ιεράπετρα: Συνελήφθη ένα άτομο

Εξελίξεις στην υπόθεση

Συνελήφθη ένας νεαρός Ιεραπετρίτης χωματουργός, φερόμενος δράστης της θρασύτατης δολιοφθοράς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης και είχε σαν αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή 3  μηχανημάτων έργου της Εταιρείας Αφοί ΜΙτσόπουλοι με έδρα την Ψαρή Φοράδα Βιάννου.

Ο νεαρός φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η προαναφερθείσα εταιρεία  είχε  ήρθε από το Ηράκλειο στην Ιεράπετρα και έπαιρνε όλες τις δουλειές.

Επειδή στην κάμερα ασφαλείας  διπλανής κατοικίας φαίνεται ότι στην δολιοφθορά εμπλέκονται δύο άτομα, αναζητείται και ο συνεργός του για τον οποίο υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες.

Με τα νέα δεδομένα επιβεβαιώνονται και οι πρώτες εκτιμήσεις των θυμάτων , όπως είχε αναφέρει πρώτο το neakriti.gr,  ότι η δολιοφθορά έγινε για λόγους αντιζηλίας από ανταγωνιστές.

Οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στις αρχές που κινήθηκαν άμεσα, μεθοδικά και συντονισμένα για την εξιχνίαση της υπόθεσης και την αποκάλυψη της ταυτότητας του φερόμενου ως δράστη .

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Ιεράπετρας

Ο εμπρησμός των χωματουργικών μηχανημάτων το βράδυ της Τρίτης προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία της Ιεράπετρας,

Εξαρχής οι επιθέσεις δολιοφθοράς που πραγματοποίησαν,  άγνωστοι θρασύτατοι δράστες, το απόβραδο της περασμένης Τρίτης, καίγοντας  7 χωματουργικά μηχανήματα στα Πετρούνια της Γρα Λυγιάς, παρέπεμπαν σε μαφιόζικες επιθέσεις.,

Το πρωί της Τετάρτης οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων έργου της εταιρείας Αφοί Μητσόπουλοι με έδρα την Ψαρή Φοράδα Βιάννου, διαπίστωσαν ότι τα 3 από τα 7 μηχανήματα και τα φορτηγά τους έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ τα υπόλοιπα μικρότερες καθώς πρόλαβαν και έσβησαν τη φωτιά οι πυροσβέστες, που έσπευσαν με δυο οχήματα και 5 άντρες, καθώς ειδοποιήθηκαν από περιοίκους και έφθασαν τάχιστα στο εργοτάξιο.

 Η μυρωδιά του πετρελαίου με το οποίο είχαν περιλούσει οι δυο δράστες τα μηχανήματα και τα φορτηγά είχε απλωθεί σε ακτίνα 500 μέτρων.

Πηγή: Νέα Κρήτη

back to top