Menu
RSS

Εργασίες διαμόρφωσης οδών και χώρων στην πόλη των Χανίων

Εργασίες διαμόρφωσης οδών και χώρων στην πόλη των Χανίων

Στα πλαίσια βελτιστοποίησης σημείων εντός και εκτός της πόλης των Χανίων, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, προχώρησε σε εργασίες διαμόρφωσης οδών και χώρων.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν εργασίες διαμόρφωσης στο οικόπεδο της πρώην ΑΒΕΑ, ώστε αυτό να είναι σε θέση να αποτελεί χώρο 

προσωρινής στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων. Για να μην δημιουργηθεί όχληση στους κατοίκους από την σκόνη, έγινε διάστρωση του χώρου με υπόβαση και ασφαλτική προεπάλειψη.

Στην συνέχεια, την Δευτέρα 11 Ιουλίου ύστερα από αίτημα του γραφείου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, απομακρύνθηκε η παλιά περίφραξη στο 1ο νηπιαγωγείο Αρωνίου και κατασκευάστηκε καινούρια, με περιμετρικό τοιχίο από μπετόν και κάθετα κάγκελα. Η νέα περίφραξη κατασκευάστηκε για να παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στα μικρά παιδιά.

Τέλος, την Τετάρτη 13 Ιουλίου τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου προέβησαν σε διάνοιξη του απαλλοτριωμένου τμήματος της οδού Αγίων Αποστόλων, στην συμβολή της με την οδό Αγίας Μαρίνας, προκειμένου να γίνει διαπλάτυνση του δρόμου. Το ίδιο θα συμβεί και επί της οδού Αγίας Μαρίνας, αφού μεταφερθούν οι στύλοι του ΟΤΕ και της ΔΕΗ, οι οποίοι εγκυμονούν κινδύνους για τα οχήματα.

 

back to top