Menu
RSS

Στην Active Media Group ανατέθηκε η επικοινωνία του Xbox στην Ελλάδα

Στην Active Media Group ανατέθηκε η επικοινωνία του Xbox στην Ελλάδα

Η Microsoft ανέθεσε στην εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Active Media Group, την επικοινωνιακή υποστήριξη του gaming επόμενης γενιάς του Xbox στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρότερης κονσόλας παιχνιδιών που έχει κατασκευαστεί ποτέ από τη Microsoft – της Xbox Series X.

 

Η βραβευμένη Active Media Group με τα έμπειρα στελέχη της και την ειδίκευσή τους στον χώρο των δημοσίων σχέσεων και της τεχνολογίας αναλαμβάνει τον στρατηγικό επικοινωνιακό σχεδιασμό και την υλοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του Xbox στην Ελλάδα. 

 

Η συνεργασία αυτή έρχεται ένα μήνα σχεδόν πριν την επίσημη κυκλοφορία των νέων κονσόλων επόμενης γενιάς της Microsoft, με τα χιλιάδες παιχνίδια από τις προηγούμενες γενιές της, που ταιριάζουν στο στιλ και τις απαιτήσεις κάθε gamer. Το ταχύτερο και πιο ισχυρό Xbox Series X και το Xbox Series S, το μικρότερο Xbox που έγινε ποτέ με επιδόσεις επόμενης γενιάς, θα λανσαριστούν παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου.

 

Ανακαλύψτε την επόμενη γενιά παιχνιδιών κονσόλας με την ελευθερία να παίζετε τα παιχνίδια σας με τους φίλους σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε, με πρόσβαση σε πάνω από 1000 τίτλους από τέσσερις γενιές περιεχομένου και πάνω από 100 βελτιστοποιημένα για τη Series X, από τις 10 Νοεμβρίου. Επίσης, επωφεληθείτε από παιχνίδια που είναι διαθέσιμα τόσο στην κονσόλα όσο και στο PC με την προσθήκη του Xbox Game Pass Ultimate, που διατίθεται με τιμή εκκίνησης 1 ευρώ τον πρώτο μήνα.

Με την οικογένεια κονσόλων Xbox επόμενης γενιάς και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και αξία με το Xbox Game Pass, καλούμε όλους να συμμετάσχουν στο Xbox για να ζήσουν την επόμενη γενιά του gaming.

 

#activemediagroup

http://activemedia.gr

back to top